Geile amateur elwine (34)

Acties

Informatie

elwine (34)

Bericht van elwine

Ik ben een spontane meid die houdt van uitdaging en avontuur. Verrassen en verrast worden, verwennen en verwend worden, samen genieten en plezier maken. Ik kan alles nuchter bekijken en hou van humor maar ook van een ernstige babbel.

Informatie over elwine

Naam: elwine
Leeftijd: 34
Woonplaats:
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Hoe ongezonder iets is, hoe meer kans dat ik het lekker vind, maar ik eet vrij veel graag, zolang het niet gaat om vis of schaaldieren ;) en drink graag Mijn ergste verslaving: COLA!. Mijn hobbie(s): Plezier maken, met mijn dieren bezig zijn, wellness, reizen, van het leven genieten, muziek beluisteren. Mijn favoriete muziek is Zoals op andere vlakken houd ik ook hier weer van afwisseling :). Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Groot, slank en sportief, maar niet extreem, vrolijk en humoristisch, ruimdenkend, begripvol en natuurlijk lief :). Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Goh, moeilijk te zeggen, ik hou van afwisseling... verras me, houd het spannend, en ik ben tevreden :) belangrijkste is toch dat we mekaar goed aanvoelen en samen genieten? ;) en mijn favoriete plekje(s) zijn Ook hier weer: verras me... Een spannend avontuurtje en wat uitdaging zo nu en dan vallen bij mij wel in de smaak.... Bij mannen val ik op hun Zijn lippen om intens te kussen.... Piercings: . Relatie: 1. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Humoristisch, positief ingesteld, doorzetter, begripvol, ruimdenkend, levensgenieter, avontuurlijk. Mijn Sterrenbeeld is weegschaal. Mooi aan mezelf: Gewoon wie ik ben. Mijn levensdoel is: Genieten van elke dag, want het kan steeds de laatste zijn!. Mijn levensmotto is: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Stinkende adem en/of lijfgeur!. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou